Likeri i rakije

angelina_bluePrirodni liker od borovnica na bazi vina jamči nezaboravan užitak lako pamtljivog okusa i mirisa. Angelina Blue se proizvodi na tradicionalan način po receptu obitelji Štih iz davne 1860.g. Borovnice ubrane u čistoj prirodi Gorskog kotara miješane s vinom daju poseban okus ovom slatkom, aromatiziranom piću. Ovaj anđeoski liker najbolje je konzumirati dobro rashlađen ili s nekoliko kockica leda.

AurA BiskaAurA Biska

Ovu Bisku krasi je fantastična boja karamele, te je bistra i gusta. Intenzivnost mirisa je izražena,a na njemu prevladavaju medene note ,te nota zelenog oraha praćena sa malo začinskih i travnatih nota. Okus je fin,blago slatkast,elegantan ,topao,nježan i zaokružen.

AurA Biska extraAurA Biska extra

Biska ekstra od buzetskog proizvođača rakija i likera je rađena tako da se listići bijele imele namaču u rakiji komovici dvije – tri godine. Zašto je tako posebna, provjerite sami!

AurA divlja jabukaAurA – Divlja jabuka

Šarmantna zlatno žuta boja,prirodna gustoća i miris zrele jabuke,daju ovoj rakiji poseban šarm.Na nosu se još javljaju i agrumi pomiješani sa notom đema od jabuke i dunje. Okus je fin,nježan i primamljiv a rakija nježno klizi ustima te okus dugo traje.

AurA Divlja kruškaAurA Divlja Kruška

Zavodljiva slamnato žuta boja sa zlatnim odsjajima krasi ovu rakiju,koja ima ima lijepu gustoću. Miris je izuzetno fin i elegantan te njime dominiraju note meda i bijeloga voća,te se kasnije pojavljuje i malo agruma. Kod ispijanja lijepo se razlijeva po ustima te je krasi ugodna slatkoću a na aftertasteu javlja se i doza bijelog voća.

Aura0,7 l

Alkohol 43,7% vol

Rakija loza

AuraSastav: rakija komovica, kadulja
Postotak alkohola: 33 %
Alkoholna baza: rakija komovica

Aura DrijenAurA Drijen

Drijenak je grm ili nisko drvo na kojem rastu tamno crveni plodovi od kojih se može raditi pekmez, sok, ali i rakija te liker.

AurA maslina i bademMaslina i Badem

Lijepa boja karamele podsjeća nas na odležani rum a miris vuče na tortu sa bademima i suhim marelicama. Okus je slatkast,nježan i trajan sa blagim gorkastim završetkom koju daje neponovljiva kombinacija Masline i Badema.

AurA MedenicaAurA Medenica

Izvrsna slamnato žuta boja nježnog meda i vrlo gusta struktura koja se sporo spušta niz stjenke čaše. Miris je ugodan i fin,te daje cvjetnu notu bagrema i livadnog cvijeća. Na okusu dominira slatkost ,koja nam daje trajnost okusa u ustima,koji je dugačak,fin,elegantan i zaokružen.

AuraAlkoholna baza: voćna rakija
Sastav: voćna rakija, med, list imele
Postotak alkohola: 33,8 %

AurA MillefruttiAurA Millefrutti

Rakija dobivena od 15 vrsta divljeg voća gdje prevladavaju: divlja jabuka, divlja kruška, oskoruša, drijen, glog, crni trn, šipak i ostali.

Millefrutti ima lijepu zlatno žutu boju, bistra je i gusta.

Aura pepermint Sastav: rakija komovica, list mente
Postotak alkohola: 31 %
Alkoholna baza: rakija komovica

 

AuraAlkoholna baza: voćna rakija

Sastav: voćna rakija, rogač

Postotak alkohola: 39,6 %

 

AurA RužaAurA Ruža

Liker od ruže istarskog proizvođača AurA osvojio je srca i nepca svih koji su ga kušali! Vrlo popularan i tražen liker uvijek može naći mjesto u vašem domu, kao i u svakom kolaču

 

AuraSastav: voćna rakija, šipak, šećer

Postotak alkohola: 32,8 %

Alkoholna baza: voćna rakija

 

 

AuraSastav: voćna rakija, šumsko voće, šećer

Postotak alkohola: 24,7 %

Alkoholna baza: voćna rakija

 

AurA TeraninoAurA Teranino

Rubin crvena boja sa ljubičastim odsjajima odaje nam živost Terana,dok intenzivnost mirisa podižu začinske note pomiješane sa cimetom i klinčićima. Okus je elegantan,sladak i ima dugačak završetak,te podsjeća na najbolja izdanja Porta i Sherrya.

AurA TravaricaAurA Travarica

Travarica od istarskog smoniklog bilja maceriranog u kvalitetnoj komovici. U samoniklo bilje ubrajuju se kopriva, sljez, ružmarin, komorač, borovica, mirta, majčina dušica, pelin, ruta…

chartreuse-bg-10,70 l

Alkohol 55% vol

Chartreuse, francuski prirodni liker od trave, kojeg kartuzijanski redovnici proizvode prema tajnom, čuvanom receptu od 1737.godine. Sastoji se od destiliranog alkohola u kojem zrije oko 130 biljaka. Liker nosi naziv prema manastiru Grande Chartreus, smještenom u Chartreuse planinama blizu Grenobla u Francuskoj, proizvodi se u njihovoj destileriji u obližnjem graduću Vorionu a do kraja 80-tih godina prošlog stoljeća imali su destilerije i u Tarragoni, Španjolska.