O nama

Veleprodaja i maloprodaja alkoholnih pića

Tvrtka Pro Mille d.o.o. bavi se veleprodajom i maloprodajom alkoholnih pića.

Sjedište tvrtke: Sveti Florijan 20 Opatija 51410


Veleprodaja i maloprodaja alkoholnih pića Tvrtka PRO MILLE d.o.o. bavi se veleprodajom i maloprodajom alkoholnih pića. Sjedište tvrtke nalazi se u Opatiji, na adresi Sv.Florijan 20, a veleprodajno skladište na adresi Križišće 3 Opatija.

Od asortimana vina nudimo preko 100-tinjak vina poznatih hrvatskih brandova (Cuj, Piquentum, Terzolo, Tomaz, Korak, Stina, Gracin…) ali i vina stranih proizvođača. Osim ponude istarskih, slavonskih, plešivičkih i dalmatinskih vina, te pjenušaca i šampanjaca u vinoteci nudimo rakije i likere Aura, te likere Anegelina Wool. U ponudi vrhunskih istarskih ekstra djevičanskih maslinovih ulja imamo Cuj i Agrofin-Mate maslinova ulja.


Osim veleprodaje i maloprodaje vrhunskih i kvalitetnih hrvatskih vina od poznatih i autohtonih hrvatskih sorti, djelatnici tvrtke PRO MILLE vrše prodaju i distribuciju vina hotelima, restoranima, konobama i caffe barovima, te retail kupcima na području grada Rijeke, Opatije, Kastva ali i šire okolice (otoci Pag, Krk, Lošinj…). Dostavu vina smo u mogućnosti izvršiti i na Vašu kućnu adresu.


Tvrtka Pro Mille d.o.o. zapošljava 4 djelatnika koji svojim iskustvom, upornošću i entuzijazmom žele pridonijeti stvaranju i razvijanju hrvatske vinske kulture.

Za sva dodatna pitanja ili savjet pri odabiru vina bilo za Vašu vinsku kartu, posebnu prigodu ili dar slobodno nam se obratite.

PRO MILLE team 🙂